CARA URUT ZAKAR PDF

Cara untuk mengurut zakar menggunakan produk ANUMAX. Mudah, hanya perlukan minit, 2 kali sahaja sehari untuk kesan maksimum. 4 days ago cara urut zakar pendek. hafiz aziz. Loading Unsubscribe from hafiz aziz? Cancel Unsubscribe. Working SubscribeSubscribedUnsubscribe 1. Urut dari pangkal hingga ke kepala zakar sisi kanan dan kiri. Tahan kulit di bahagian pangkal zakar sekiranya kulit zakar anda berkedut atau kendur. Lakukan 5.

Author: Akinorisar Misho
Country: Jamaica
Language: English (Spanish)
Genre: Spiritual
Published (Last): 5 June 2012
Pages: 129
PDF File Size: 8.96 Mb
ePub File Size: 4.22 Mb
ISBN: 366-9-54579-903-3
Downloads: 53852
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Niramar

Cara Swank and her boyfriend make their own video. Zakar adalah anggota tubuh yang sukar dikawal oleh minda.

Lurutkan batang zakar itu membawa tangan ke hujung zakar tapi hendaklah anda berhenti bila sampai ke takuk zakar. Menurut kitab Tajul Muluk dan Rawd-at-Tirr, mengurut menggunakan minyak urut yang khas boleh membantu lelaki bertahan lebih lama ketika bersetubuh. Tempatkan ibu jari di bahagian atas batang zakar, jari tengah acra bahagian bawahnya.

Kesan dari amalan ini akan dapat dilihat pada malam itu juga, di mana zakar akan menegang dengan galak sekitar 3 pagi sehingga waktu solat subuh. Dirty schoolgirl Cara Dee rides. Cara Saint-Germain almost caught by her boss while sucking the cock at work. Blonde Cara undulating and caressing her pussy in zwkar bathroom this morning.

Tujuan Urut Zakar Terdapat beberapa pendekatan serta tujuan mengurut zakar: Busty babe Cara in bikini gets naughty outdoor. Kebanyakan lelaki merasakan zakar mereka tidak menepati saiz yang sepatutnya.

TOP Related  FREDERIC PATENAUDE PDF

Lakukan sebanyak 21 kali. Mengurut carw untuk memanjangkannya elok dilakukan pada awal pagi. Lakukan urutan selama 2 minit atau kali hitungan.

Sapukan sedikit minyak lintah pada tapak tangan dan gosok dengan laju untuk memanaskannya. Ini akan hanya dapat dilakukan apabila suami dapat mengawal kepala zakarnya agar boleh kembang dan kuncup apabila dikehendaki.

Cara Urut Zakar

Frolic Cara Swank adores being hardcore banged! Tahan nafas selama 7 kiraan sambil mengekalkan cengkaman itu. Maka atas sebab ini kaedah mengurut boleh meningkatkan zakar ke tahap yang lebih besar dan panjang.

Luscious chick Cara Stone riding large meaty pole. Kemudian lakukan yang sama pada arah berlawanan jarum jam. Cara melatih zakar untuk responsif kembang-kuncup ialah melalui urutan dan perlu disertai dengan kaedah pernafasan tertentu.

Adria Rae rode Cara Stones daddys big cock. SLutty babes Cara and Nekane gobbles one huge. Sebelum tidur ambil sedikit minyak dan gosokkan dengan laju pada tapak tangan untuk memanaskannya ketika mengurut. Caranya ialah dengan mengurut sehala dari pangkal zakar menghala ke hujung zakar, berulang-ulang kali. Tuam tapak tangan pada bahagian pinggang dan urut dari hala atas ke bawah. Redhead cocksucker Cara gives dudes huge cock bj and gets hammered.

Kemutkan dubur, genggam pangkal batang zakar dengan tangan kanan menggunakan ibu jari dan jari telunjuk. Naughty babe Cara pleasures her wet cunt in the shower solo. Attractive teen amateur Cara Swank fucks herself with her new toys. Latihan ini boleh dilakukan pada bila-bila waktu lapang, kecuali pada waktu Zohor dan Maghrib.

Cara Urut Zakar

Ianya juga dapat mengelakkan dari berlakunya tersimpul urat buah zakar apabila usia meningkat tua. Sekaligus amalan urut ini berfungsi membantu suami yrut lama ketika bersetubuh. Lakukan sebanyak 7 kali. Lakukan pada setiap pagi kerana amalan ini akan memecahkan lemak dan angin dari berkumpul pada pangkal zakar. Beautiful Blondie Cara Dee threesome Fucking.

TOP Related  DAS GELBE RECHENBUCH EBOOK DOWNLOAD

Ketika bangun pagi, semasa zakar masih tegang, ambil sedikit minyak dan gosokkan pada tapak tangan supaya panas. Lakukan selama kira-kira 2 minit atau hitungan 99 kali. Semasa bangun dari tidur, selatkan pangkal batang zakar kawasan yang berhampiran dengan bumi zakar menggunakan jari telunjuk dan jari tengah tangan kanan atau tangan kiri. Brunette beauty Cara plays with her juicy love tube solo.

MODERATORS

Big booty Classy Cara creamy orgasm. Purata zakar normal lelaki dewasa Asia ialah sekitar 4 inci hingga 6 inci, namun perlu diingatkan bahawa kebanyakan lelaki tidak mencapai saiz zakar yang optima. Adorable young Cara Swank plays with huge dildo.

Tekan sedikit dan pastikan anda urut sehala saja, yakni dari dubur mengarah ke telur. Purata masa bertahan untuk lelaki dalam hubungan seksual hanya minit. Melalui cara yang disebutkan tadi, isteri akan merasa seluruh urat-urat di dalam farajnya dibelai dan diusap oleh zakar, dan ini akan memberi nikmat dan kelazatan seks yang tidak terhingga pada isteri.

Cutie Cara Stone felling hot and horny.