GREJANJE GASOM PDF

Prvi početci ALFA-GAS TERM doo datiraju još od godine kada je izrada i montaža kućnih instalacija centralnog grejanja kao i kućnih gasnih. “Energetika” d.o.o. obaveštava svoje korisnike da su zbog pucanja magistralnog toplovoda u Ulici Milice Srećković bez grejanja ostali potrošači iz sledećih ulica. Gasna oprema: Grejanje na gas, plinske peći, sporeti, frizideri, rasveta, plinske boce, liveno posudje, gorionici, alati na gas i plin- Beograd.

Author: Keran Ninris
Country: Hungary
Language: English (Spanish)
Genre: Sex
Published (Last): 19 May 2007
Pages: 304
PDF File Size: 14.58 Mb
ePub File Size: 4.65 Mb
ISBN: 351-5-75669-143-7
Downloads: 98095
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Dousida

ToplifikacijaPhotoshop

Pozdrav Zoran, Novi Sad. Sto TP zrak voda potrosi vise zimi, nadoknadit ces ljeti kada pripremas toplu vodu sa vanjskim toplim zrakom ne bas skroz.

Samim tim se izbjegava sistanje vode u radiatorima, a i smanji se koncentracija zraka u sistemu. To znaci da kada je leto kroz fan-coil protice gerjanje voda temperature 6 stepeni, koja se zagreje oduzimajuci toplotu vazduhu koji ide u prostoriju pa se posle hladi u rashlednim kulama ili chilerima, a zimi protice topla voda prethodno zagrejana u kotlu.

Kao da je na njih pao sneg a ne led. Sustina je u tim finim intervalima grejanja “stapica”, znaci da ne preteras I moje znanje se temelji na najnovijim iskustvima.

A struja je tamo jako skupa. Godisnja potrosnje loz ulja mi je litara, prosjecno nekih 10 litara dnevno u sezoni grijanja. Ja upravi radim dokumentacije na nasem jeziku, i njih cu staviti gaslm budu dostupne svima. Pored ovih proizvoda, u ponudi su: Naravno da cu postaviti i slike cim spojim malo ljepse razvodni ormar sa strujom sklopkama i malom automatikom, naravno ovo je samo sturi izvjestaj mojoj toplotnoj pumpi ali tu sam da gaaom i detaljnije svaku stavku ponaosob Pozdrav.

TOP Related  PSIHOLOGIA UMANA EBOOK

Ako moze objasnjenje za sta sluzi sonda na m dubine? Stepen iskoriscenja toplotne pumpe vazduh grejamje sa mog sajta objavljene u SAM-u je po njihovim merenjima 4: Sve nadalje je posao toplotne pumpe.

Jeste, ukoliko je klima invertor, odnosno nema ugradjeni elektricni grejac.

Naime, pravim farmu pilica povrsine m2 iznad koje ce se nalaziti stambena jedinica, priblizno iste kvadrature Ako imas hidrogeoloski pitanja za tvije mjestorado cu ti ih odgovoriti. Zemun Slovenska 11 Beograd, Srbija Tel.: Da, u vodu je u pocektu razmutio pesak, a posle je pesak poceo i da izlazi iz zemlje.

Ako bunar ima manju izdasnost od potrebne busi se jos jedan ili vise bunara. Vaillant GmbH – sinonim za grejanje od I da hoces li je popravljati i imas li nameru da prosirujes postrojenje tj da je prilagodis i ya grejanje neke manje sobe recimo?

Gasna oprema | Gasko Prodaja

Sve se to desava pod mojom kontrolom, Ja onda ukljucujem TP, i dajem potrebna uputstv za upotrebu. Cao grejanjf, ja sam Novi Clan na ovom Forumu.

To je jako skupo evra,a ne znam koju bih temperaturu imao u instalaciji,taj podatak mi nisu dali. A ima samo spoljni “stapic”, TP i izmenjivac za sistem za grejanje Importirati mogu samo dobro kvalitetni profesionalci.

Gasna oprema | Plinske peći | Grejanje | Gasko Prodaja

Sa podnim razvodom i fenkojlerima imas i grejanje i hladjenje,a sa radijatorima samo grejanje. Normalno imam sve adrese od svih proizvodjaca TP u EU.

To mi izgleda jednostavnije i jeftinije nego cela skalamerija sa radijatorima, pumpama, izmenjivacima itd. Greska je u konceptu. Elektricno podno grejanjeIizvodenje termotehnicke instalacijeKaljeve peciKamini i kaljeve peciMontaza centralnog grejanjaProizvodnja kaljevih peciProjektovanje termotehnickih instalacijastednja energije.

TOP Related  BOOFE KOOR SADEGH HEDAYAT PDF

Dixell je jako stabilana dosta i kompliciran. Naj jeftinije, a naj kvaliternije rijesenje. Termo – TIM d. Dali je za ovo neko cuo, dali sam ja to dobro razumeo, dali je to mogiuce???

Sta,mislis o ovome ako si shvatio sta sam mislio reci! Sta mislis o tome. Ono sto bi bilo interesantno je saznati cijene opreme. Pozdrav svima i pitanje za gtp-mann-a: Milion ideja ste mi dali, hvala za inspraciju Kod vas su zime malo mekse. Spoljna jedinica je ostala u funkciji kao kod normalne klime. Bio bih vam veoma zahvalan ako mi mozete pomoci oko iznalazenja odgovarajuceg resenja za grijanje objekta koji sam izgradio kod Kiseljaka!

Moj broj u Njemackoj ili kucni Tel fax Pozdrav Ivica. Ventilacija i klimatizacija-teorija i praksa Autor: Tu bih postavio jedan od l za toplu vodu. To ima skoro svaki masinac koji se bavi termotehnikom. Sistem moze da radi i na struju a mozete i terati toplu vodu kroz izmenjivac.

Energetika evac

Meni ostaje jedino uzimanje toplote iz kuhinje sa smederevca ili iz spoljnog vazduha. Odgovara kako podnom tako radiatorskom sistemu grejanja.

Kod klasicni bunara to nije trejanje, jer se mogu cistiti. Treba samo paziti na postotak mangana, ako ga ima mnogo treba cesce cistiti izmjenjivac. Zelio bih cuti misljenje gtp-mann-a i ostalih koji su imali iskustva u eksploataciji vezano sa oba sistema u ekonomicnoscuvekom trajanjaodrzavanju sistema kao i ostalih relevantnih faktora za rad ovih sistema.