TRAINING VANZARI PDF

Become a successful salesperson by learning what it takes to attract customers and close sales. Master persuasion, lead generation, sales calls, and meetings. training vanzari. Submit a Comment Cancel reply. Your email address will not be published. Required fields are marked *. Comment. Comment. Name *. Email *. The latest Tweets from Training Vanzari (@Cursuri_vanzari). Training directori de vanzari 1. COMPONENTA PROGRAMULUI: Programul este format din.

Author: Grojar JoJozil
Country: Luxembourg
Language: English (Spanish)
Genre: Art
Published (Last): 11 January 2008
Pages: 457
PDF File Size: 9.5 Mb
ePub File Size: 2.67 Mb
ISBN: 555-7-30076-187-8
Downloads: 94413
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Kigajar

Pe finalul abordarii noastre in optimizarea performantei prin Training va prezentam 6 module cu adresabilitate pe nivelurile de Middle Management si Top Management.

Inscrie-te la sesiunile de Training. Pentru dezvoltarea profitabilitatii companiei puteti analiza deasemenea si cele 6 programe de Training orientate pe dezvoltarea capacitatilor vanzagi Management Strategic, Tactic si Operational. Finalizam propunerea noastra prin modulele de dezvoltare al rolurilor strategice si tactice din companie adresate Departamentulului de HR, Marketing si Management General.

Procent de returnare investionala maximizat cu ajutorul procesului ulterior de sustinere in implementare prin Business Coaching. Sesiuni dezvoltate ulterior integrarii in angrenajul de performanta al echipei, asigurand in acest fel un proces de externalizare a intregului proces de Training din companie. In 5 ani nu o sa mai existe vanzatori…!

TOP Related  ORACLE JDEVELOPER 11GR2 COOKBOOK PDF

training vanzari | Educație interactivă în vânzări

Metodologie de optimizare a Ciclului de Vanzari. Va stau la dispozitie pentru o discutie orientata exact pe industria companiei.

In urma experientei directe provenite din implementarea sesiunilor de Training in interiorul organizatiilor clientiilor nostri va propunem ca varianta de optimizare corelarea acestui proces cu sesiuni de Business Coaching adresate in functie de situatie la nivel Strategic, Tactic sau Operational pentru a maximiza investitia efectuata.

Regasiti in urmatoarele randuri beneficiile pe care noi estimam ca le puteti obtine cu ajutorul celor 4 programe de optimizare performante Departament Comercial prin metodologia detaliata trainnig cele 8 etape de calibrare a performantei:.

In motivatia membrilor din Departamentul Comercial corelata cu nivelul lor de abilitati o sa reprezinte un diferentiator decisiv pentru profitabilitatea companiei. De ce esueaza companiile de training si consultantii? Structura Module de Training. He has a vision of the future. Recomandata participarea in echipa completa de management.

Training Vanzari B2B & Training Marketing » Cursuri Vanzari

Un alt diferentiator o sa fie definit de sinergia Echipei precum si de corelarea executiei la Nivel Operational cu obiectivele strategice ale companiei trasate prin proces de Marketing Strategic.

TOP Related  ALPINE IVA-D300 MANUAL PDF

Un must have pentru orice companie! O sa detaliem in continuare modulele cu adresabilitate pe nivelul Operational al companiei, la nivelul Echipei de Vanzari, continuand cu solutii dezvoltate pentru Nivelul Tactic al acesteia, implicand Middle Managementul organizatiei in procesul de dezvoltare.

Este deopotriva un trainer profesionist si un vrajitor care reuseste sa te faca sa intelegi cum poti crea un avantaj competitiv maximizand oportunitatile si minimizand riscurile asociate.

Aceste sesiuni de antrenament vor fi sustinute pe parcursul urmatoarelor doua saptamani dupa finalizarea procesului de Training pentru sedimentarea informatiilor furnizate cu scop final de maximizare a rezultatelor si de evitare a unei investitii cu randament de recuperare nesemnificativ din partea clientilor nostri.